Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Певица разкри ужасни истини за Китаеца и жена му!!!

отпечатай новината

16.12.2014 09:19 | Видян 4539 пъти | Гласували 1

Певица разкри ужасни истини за Китаеца и жена му!!!

Във Фейсбук една от певиците от фалиралата, а дали съществувала, музикална компания на Ники Китаеца разкри ужасяващи подробности, в които не можем да повярваме и затова само "копваме" и "пействаме":


Marina Rinaldi  се чувства емоционална
От доста време се колебая дали да разкажа някои моменти от времето, когато Ники Китаеца ми беше продуцент, а аз бях певица в неговата тогава доста амбициозно афиширана компания, по негови думи конкуренция на "Пайнер" - REAL ENTERPRISES. Та въпросната компания беше обявила кастинг за млади изпълнители, на които жури беше съпругата му. Резултат - много обещания за клипове, песни, участия и.т.н. Но преди да подпишем договор всички изпълнители бяха длъжни да ходят на уроци при Виолета за 30 лв.на час ( колос на музикалната култура у нас иначе). Във времето, в което репетирах парчета, тя просто излизаше от стаята, нямайки забележки... За жалост имаше доста заблудени момичета и момчета, които тези двамата държаха в подчинение с обещанията си! Едната певица Мила дори се беше превърнала в домашна помощница на семейството. За капак на всичко след подписването на договора ми в музикашната им компания, Ники ми се обади и ми заяви, че дължа 3000 лв.за клип, но забравил да ми каже предварително! Излишно е да казвам, че спрях всякакви отношения с тези хора! Намирах си сама участия и работа и в една прекрасна вечер примерното семейство, с което не се бяхме чували около година, дойде в " Мултиплейс" на Слънчев бряг, където работех като певица и ми заяви, че им дължа част от хонорара си! По-голяма наглост не знам дали съществува! За жалост завлякоха много млади и амбициозни хора с пари, а после фирмата им изненадващо фалира...
Та в тоя ред на мисли не знам какъв имидж чисти Китайчето, като в живота дори и да не спи с мъже, пак се държи като педераст! Дано поне новият му бизнес с фитнеса му потръгне, ама е съмнително, предвид уменията, които притежава".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !