Ким Кардашиян се натиска с Ема...

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на...

Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

Емо Каменов: Женя се!

отпечатай новината

15.12.2014 16:02 | Видян 2269 пъти

Емо Каменов: Женя се!

Якият мъжага Емил Каменов, който беше изгонен от "Биг брадър" обяви, че предстои да вдига сватба. Той обясни още, че всичките 100 000 лв., които е спечелил от "Къртицата" преди година, още си седят непокътнати и изобщо не си е купувал нова кола.

"Какво „Порше“? Изобщо няма такова нещо. Смятам с тези средства да създам семейство и деца! Баща ми оздравя с част от парите от "Къртицата". С тях му помогнах да си направи сложната операция на белия дроб, която, за щастие, се оказа успешна",
каза още пред "България Днес" ден след като излезе от шоуто Каменов.

Колкото до хонорара от "Биг брадър", 2-метровият гигант сподели, че с приятелката си са решили да отпразнуват подобаващо празниците по Нова година с тях. "Гаджето ми е управител в детска градина. Много се обичаме, ама ми е рано да говоря за женитба", сподели щастливият Каменов. Единственият подарък, който си купил от риалити форматите, в които участвал Емо, бил часовник.

"Вътре в къщата най-забавно ми беше с Тошо и с Китаеца. И да, вярно е, че Славков каза, че е спал с Катерина Евро, но той, като пийне, почва да говори неща, за които на другия ден се извинява", обясни поведението на Малък Тошко съквартирантът му. Емо Каменов е категоричен и че Китаеца най-сетне е разбрал какво иска от живота и затова също заслужава да спечели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !