Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ивана тръгна на йога и английски

отпечатай новината

16.10.2008 12:52 | Видян 10353 пъти | Гласували 3

Ивана тръгна на йога и английски

Ивана се подготвя сериозно за пътуването си за Щатите, пише 19 минути. В началото на ноември тя ще гостува на българската общност в Америка. Поредицата от задокеански концерти е озаглавена “Ivana Live Tour USA 2008”. Заради голямото предизвикателство, което я очаква, тя редовно ходи на уроци по английски.

Звездата била неуморна в желанието си да овладее до съвършенство езика на Шекспир. Използвала всяка свободна минута, за да говори на английски с 15-годишната си дъщеря Теодора. Певицата има и друга страст – йогата. Тя съчетава здравословното хранене с упражнения по йога и масажи, които я зареждат със свежи сили. Паралелно с подготовката за турнето в САЩ, мегазвездата продължава да работи усилено. Снощи тя бе специален гост при откриването на фолк-клуб “Версай”.

Гергана пък тръгна на уроци по китара. Причината за това е клипа към най-новата й песен “Раздялата боли”. За снимките тя си купи електрическа китара, на която се учи да свири под вещото ръководство на режисьора. По сценарий блондинката трябвало да я счупи. Въпреки многобройните опити, музикалният уред останал непокътнат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !