Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Петя Буюклиева харчи по 7 бона на месец за разкрасяване

отпечатай новината

13.12.2014 09:00 | Видян 3533 пъти

 Петя Буюклиева харчи по 7 бона на месец за разкрасяване

Петя Буюклиева не дочака да мине и ден след излизането й от Къщата, за да окупира любимите си столични салони за красота, споделя Всеки ден. Изпълнителката на „Жена на всички времена" едва изчака края на обещаните за медиите интервюта, за да посети личната си маникюристка, фризьорка и козметичка.

„Това за мен е начин на живот. Аз не мога да понеса начина, по който изглеждам след излизането си от шоуто, ноктите и косата ми са в плачевно състояние. Толкова се срамувам, че дори не бих се показала така пред хората", сподели Петя. Запознати пък издават, че естрадната легенда харчи по близо 7000 лева за разкрасяване на месец.

„Нейният маникюр е по-специален. Тя държи всичко да е по поръчка от чужбина. Само удължителите на ноктите й са 200 лева, да не говорим, че си поръчва специални лакове с рядко срещани цветове. С косата и лицето е същото - ползва само най-скъпа козметика", коментират в гилдията. Доверени лица от продукцията пък споделиха, че именно заради суетата на Буюклиева „Биг Брадър" й възложил мисията да изчисти цялата Къща малко преди да бъде изгонена от шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !