Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ето го тайния мъж на Софи Маринова

отпечатай новината

12.12.2014 10:26 | Видян 3136 пъти

Ето го тайния мъж на Софи Маринова

Най-упорито пазената тайна в чалгата - кой забремени Софи Маринова, не изтрая дълго. Ромската перла не е заченала нито от продуцента си Крум Крумов, нито от другия заподозрян, Тони Стораро, а от един от най-добрите приятели на Фики Стораро, добра се до сензационното разкритие вестник „Всеки ден".

В началото на месеца новината, че Софка очаква второто си дете, озадачи светските среди, тъй като след раздялата с доведения й син Дачо 38-годишната Маринова си кукуваше като мома. Нещо повече - ако се вярва на самата чалгаджийка, за цялото това време мъж не я е докосвал на голо, камо ли секс да я огрее. „Паяжина хванах там долу, бе", натуралистично обясняваше ромката.

На 6 ноември вечерта в звукозаписно студио са се събрали Софка, Тони и Фики Стораро и Преслава. Замръкват до късните часове и по някое време някой предлага да продължат вечерта в Студентски град, където Азис има участие в „Клуб 33".

Към сепарето на звездите се присламчва в първия момент непознат за Софка младеж. Младокът е 21-годишният приятел на Фикрет - Ивайло. "Софка цяла нощ кръжеше като муха на мед, около него. Флиртовете им не останаха скрити за никого, тя връткаше задник покрай него с кючеци, наливаше му алкохол", описват събитията присъствали на въпросния купон очевидци. Накрая явно напитките са дошли в повечко на харесалите се Софка и Ивайло и на заранта аверът на Фики се събужда в спалнята на Маринова.

Десетина дни по-късно по план-график ромката си чака цикъла. Закъснява й със седмица и около 25 ноември тестът отсича: Софка е бременна! Дни по-късно двете чертички са водеща новина в светските издания. Според някои наши агенти въпросният Ивайло е не просто пръв приятел на Фики, но и негов братовчед. Бащата на Софкиното отроче е от турски произход, занимавал се е с бокс и допреди известно време е живеел в Дортмунд. Той няма да признае официално бебето, затова детето ще вземе фамилията на майка си.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !