Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Алисия подкара поршето на Ники Михайлов

отпечатай новината

11.12.2014 17:37 | Видян 1954 пъти

Алисия подкара поршето на Ники Михайлов

Фолк певицата Алисия е превзела автомобила на любимия си Николай Михайлов и джитка из столицата с него. Тя се възползва да лети с возилото, когато вратарят е в Турция. Говори се, че Ники й давал скъпите си придобивки, за да компенсира липсата си, тъй като отсъствието му вбесявало изпълнителката.

Алисия бе засечена от папараците на „България Днес“ да пристига със светло синьото „Порше“ на церемонията по връчването на наградите за най-елегантните българи за 2014 г. Всяка година присъства представител на поп фолк жанра, а тази година точно такъв грабна приза.

Победителката се оказа точно тя, следвана от Валерия Велева, Заки, Григор Димитров и Мария Силвестър. Гримьорът Кирил Чалъков придружаваше певицата, която пък се появи с половин час закъснение като истинска звезда. Тоалетът на Алисия бе доста семпъл – вълнен черен пуловер, съчетан с бяла копринена пола.

Според присъстващи на събитието, Ася е изглеждала много по-зле от миналогодишните носителки на приза – Ива Екимова и Жени Живкова, които са били пременени в официални рокли.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !