Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Джена: Заслужавам да съм “Певица на годината"

отпечатай новината

11.12.2014 13:09 | Видян 2451 пъти

Джена: Заслужавам да съм “Певица на годината

Певицата Джена е щастлива, че животът й е музика и песен и все по-често си повтаря, че няма нищо по-хубаво от това да имаш дарба и талант и да можеш да си изказваш душата и емоциите с песен.

“В моето сърце винаги ще остане народната музика и годините, които изживях в музикалното училище Котел. Много често си спомням за моите преподаватели и се надявам сега да се гордеят с мен", сподели Джена в “Автограф”.

Добротата и човещината трябва да бъдат в по-голяма доза в ежедневието ни, заявява изпълнителката и подчертава, че българинът носи у себе си тези качества и може да прави добри неща.

“Не искам душата ми да бъде мачкана, затова много внимавам какво говоря, какво правя и как се държа с хората. Последните години аз преживях много неща, минах през всякакви емоции, много спечелих, изгубих, плаках, смях се, но мисля, че научих своите грешки и спя спокойно и с чиста съвест. Това, което мразя са интригите и нечестните лицемерни хора. Старая се да имам, макар и малко на брой, качествени приятели”, разкри певицата.

Джена казва, че е човек, който не спира да мечтае, а в музикален план има две много големи мечти. След около две години тя ще отбележи десет години на музикалната сцена, затова едната й мечта е свързана с осъществяването на самостоятелен концерт по начин, по който тя си го представя.

“Другата ми мечта е свързана с нещо, което тайничко винаги съм искала, но никога не съм го споменавала. Нямам комплекси и не се притеснявам да си го кажа.

Мечтая си да получа приза “Певица на годината” и да изживея тази емоция. Това няма да бъде само една оценка за труда ми, а нещо, с което искам да зарадвам и моите почитатели. Мисля, че заслужавам една такава награда и се надявам един ден да държа в ръцете си тази статуетка, за да усетя какво е чувството” - откровена е тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !