Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ива Екимова - шпионин на Николета Лозанова

отпечатай новината

11.12.2014 09:59 | Видян 2289 пъти

Ива Екимова - шпионин на Николета Лозанова

Представящата се като пиар експерт Ива Екимова се оказа връзката между интимните тайни на ВИП обществеността и тв водещата Николета Лозанова. „Всеки ден" дочу, че „брадърката" е основен източник на информация за актуалните изневери в столичния хайлаф.

Познати на Ива са категорични, че тя се бута на всички светски партита и остава винаги до късно, за да научи кой с кого спи или смята да преспи, за да изпее после всичко на НиЛо. Така плеймейтката, която в момента е водеща на жълтото предаване „Папараци" по Би Ти Ви, е винаги една крачка пред конкуренцията и успява да хване топ изневерите още преди да се е разчуло за тях.

Приятелка на Екимова стигна по-далеч. Според нея именно благодарение на вътрешната си информация, придобита от Ива, Николета успяла първа да регистрира най-горещата изневяра - тази на Теодора Духовникова. Съблазнителката от храма на Мелпомена бе спипана от папараците на Лозанова да се мляска доста секси с колегата си Калин Врачански.

Преди година те се снимаха в сериала „Дървото на живота", в който героите им имаха връзка. Сега обаче го играят брат и сестра в постановката „Гарванът".

Теди побърза да се оправдае, че страстната целувка насред улицата била само приятелска, но не хвана дикиш. Заради забежката си нарочената за българската Мишел Пфайфър актриса вече получи шут в подкръстието от съпруга си Стефан Духовников. Той бил бесен от разкритието, че жена му, която има славата на примерна съпруга, духнала в тъмното с театралния плейбой Врачански.

Последно се разбра, че Стефан натирил неверницата, която вече живеела на квартира. Сега Духовников се грижел за двете им дъщери - 9-годишната Бояна и 5-годишната Ема. „Мъжът й е сериозен човек. Щом като е предала доверието му, Теодора едва ли ще успее да реабилитира. Той е син на известния столичен акушер-гинеколог д-р Боян Духовников, но няма нищо общо с медицината, още по-малко с изкуството.

Съсобственик е в популярните столични ресторанти „Мазе" и „Таван", от тях прави добри пари на месец и се грижи за децата. Да видим палавата му жена как ще се справи без финансовото му рамо", злобеят техни познати.

снимка: "Всеки ден"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !