Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Миро във война със Саня Армутлиева

отпечатай новината

09.12.2014 10:43 | Видян 2774 пъти

Миро във война със Саня Армутлиева

Съдията от музикалното предаване „Гласът на България" Миро публично обяви война на шефката на „Вирджиния рекърдс" Станислава Армутлиева. Саня е и негова лична конкурентка, защото е жури в „Х Фактор".

Докато течеше живият концерт на „Гласът" в неделя, Миро се възползва от даденото му ефирно време, за да наплюе Армутлиева. След края на изпълнението на певицата Невена Цонева, която за втори път участва в подобно предаване, Миро се изправи и без никой да го пита, изля куп обиди по адрес на компанията на Армутлиева. Той обвини Саня и нейната фирма, че са щели да опропастят бъдещето на младата изпълнителка и че той самият първи й е подал ръка след края на тежката съдебна битка между Цонева и „Вирджиния рекърдс", споделя "Всеки ден". Преди години младата звезда осъди фирмата на Саня заради неизплатени хонорари и в крайна сметка успя да прибере немалко пари.

„Аз веднага я взех под крилото си. Направих с нея цели три дуета и така й дадох тласък на кариерата. Винаги съм виждал потенциал в хората и съм успял да го използвам. Видях го в Галка, видях го в Криско, видях го в Дивна и го видях и в Невена. Колкото и да не им харесва на някои хора това", коментира Миро. В светските среди пък упорито се говори, че причината Саня да мрази Невена и да саботира кариерата й е чиста женска ревност. Тя си внушила, че младата певица се навърта около мъжа й и решила да я саботира всячески.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !