Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Тачо не спира с пиянските си изцепки

отпечатай новината

07.12.2014 10:00 | Видян 2645 пъти

Тачо не спира с пиянските си изцепки

Той не се притеснява да пуска и доказателства от безпаметните си купони, където изглежда неадекватен и пиян като талпа. На снимката изглежда толкова зле, че дори негови приятели се шегуват: „Превъртял си играта пак“.  Така е откакто отношенията му с Калканджиева се влошиха и двамата са пред развод. Решението на моделката било окончателно. Тя няколко пъти се заканва да подаде молба за разтрогване на брака им, но все пак запазваше самообладание в Къщата. Жени се е надяваше, че ако останат заедно, могат поне да спечелят формата.  Но щом отпаднаха от риалити шоуто, вече нищо не задържаше шестата по красота в света при блудния син.

В Къщата Тачо нонстоп злепоставяше съпругата си и дори провали плановете им за победа, които дори бяха договорени с продуцентите. След като няколко пъти проявяваше насилие, спечелването на титлата „Любима звезда на България“ им се размина.

След това стана ясно, че Жени го е изоставила завинаги, Тачо тотално пропадна.  Последния път HotArena.net го видя да сваля бременната Емануела – да, толкова беше пиян! А сега си прави идиотски селфита в 5 сутринта, като според очевидци едва стоял на краката си и пак проявявал агресия, пише blife.  „Добре, че Жени се отърва. Отдавна трябваше да го направи“, клатят глава нейни близки.
Снимка: blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !