Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тежка новина съсипа Катето Евро в Къщата

отпечатай новината

05.12.2014 15:12 | Видян 3900 пъти

Тежка новина съсипа Катето Евро в Къщата

Лъчезарната актриса Катерина Евро е съсипана тотално и затова изглежда все по-тъжна в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. А причината е повече от трагична – тя научи, че родният й брат Петър е убил човек само два дни, преди тя да прекрачи прага на Къщата, споделя kliuki. 55-годишният Петър, който лежа в затвора преди време за отношения с млади момчета, блъснал човек на улицата и го убил на място.

Инцидентът се разиграл на кръстовището на бул. „Пенчо Славейков“ и „Витоша“, когато Петър правил ляв завой от бул. „България“, а 74-годишният пешеходец Стоян Харалампиев пресякъл неправомерно и не на пешеходната пътека. Човекът явно бързал да хване трамвая и не видял автомобила на Петър – той пък от своя страна също не забелязал пешеходеца. Трагедията бе отразена в медиите ден след това, но тогава от МВР не съобщиха имената на убития и шофьора.

Катето Евро бе затворена в хотел преди деня на влизането си в Къщата, затова нямало как да бъде до брат си в момента на злополуката. В телефонен разговор обаче тя е уведомена за случилото се, тъй като ситуацията наистина е извънредна. Новината буквално съсипа актрисата, която неведнъж е признавала колко близка е с брат си, въпреки всички неща, които той е направил през живота си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !