Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Миро обвини обвини българските артисти в комерсиализъм

отпечатай новината

05.12.2014 14:07 | Видян 1744 пъти

Миро обвини обвини българските артисти в комерсиализъм

Миро обвини българските артисти в комерсиализъм в специално интервю за BG MUSIC CHANNEL за новия си албум „Месия“, който ще излезе до дни.
„Направих албум такъв, какъвто исках да имам, за да си пусна вкъщи, когато дойде Рождество“, това сподели поп певецът Миро в специално интервю за BG MUSIC CHANNEL. Той гостува в офиса на телевизията броени дни преди излизането на коледната песен „Всичко, което искам“ заедно с Невена Цонева. Парчето също е включено в новия албум „Месия“, който ще излезе най-вероятно преди Коледа. Това ще бъде първата от три части.


„Направило ми е впечатление, че българските рождествени песни са или много сънени или много потискащи“, каzа още певецът. Това е мотивирало създаването на „Месия“ за всички хора, които обичат рождествените празници. В откровен разговор с репортера на BG MUSIC CHANNEL – Лазар Вълчев, Миро сподели защо е записал предишния си хит „Скочи над мен“ с рапъра Dim4ou и разочарованието си от колегите си на българската музикална сцена. „Dim4ou не прави нещата на всяка цена и за пари, а това е много ценно… Почваш да правиш не нещата, които искаш да кажеш на обществото, а нещата, които смяташ, че ще ти донесат повече пари, може би леко съм се опазил и аз, надявам се да е така.“
Вижте какво още сподели Миро пред камерата на BG MUSIC CHANNEL в официалния канал на телевизията във Vbox7: http://vbox7.com/play:dfb64b30e8


От 5 декември BG MUSIC CHANNEL вече и в основните пакети на VIVACOM - канал 106, DTH платформа, и канал 104 в IPTV, а от началото на септември е в изцяло нов хитов формат. Телевизията излъчва само и единствено български хитове. BG MUSIC CHANNEL започна излъчването си през 2013 г. с видеоклипа на емблематичната  песен “Моя страна, моя България” на Емил Димитров. Програмата на телевизията включва единствено и само модерна българска музика. Програмата на BG MUSIC CHANNEL излъчва мултикаст сигнал SD 16:9 и FULL HD (1920x1080) 24 часа, 7 дни в седмицата и се разпространява активно чрез кабелни мрежи и дигитални платформи на операторите в цялата страна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !