Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Руска телевизия: Край за Гришо и Маша

отпечатай новината

05.12.2014 10:23 | Видян 2488 пъти

Руска телевизия: Край за Гришо и Маша

Григор Димитров и бившата номер 1 на корта Мария Шарапова вече не са гаджета, гръмна руският Първи канал. Красивата Маша вече имала флирт с пилота от Формула 1 Марк Уебър (Авл), твърдят телевизионерите и дори излъчиха кадри на тенесистката и автомобилния състезател.

В момента рускинята е в Сингапур за демонстративните мачове от новосформираната висша лига в тениса. Димитров от своя страна отмаря в нейната къща в Лос Анджелис, където само преди дни си пусна снимка с тиган в ръка и тенджъра вместо шапка на главата. Очакванията на всички са, че Шарапова съвсем скоро ще си е у дома в Града на ангелите при любимия.

Според сънародниците на тенесистката обаче това не е съвсем така. Дали нашето момче чака приятелката си в нейната къща не е ясно, твърдят те. Телевизионният канал излъчи кадри как Шарапова е гушнала австралиеца Марк Уебър и на този фон водещите проведоха диалога си относно взаимоотношенията им.

"Шарапова, изглежда има ново увлечение - Марк Уебър", заявиха журналистите. Колега попита: "Тя не беше ли женена за българският тенесист Григор Димитров?"В отговор получи обяснение: "Не, не са се женели. От почти две години са заедно, по едно време се говореше за годеж, но това така и не бе потвърдено. Явно пътищата им се разделят." Дали думите на водещите са истина за момента не е потвърдено.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !