Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мадона: Наркотиците ме приближаваха до Бог

отпечатай новината

02.12.2014 13:36 | Видян 1803 пъти

Мадона: Наркотиците ме приближаваха до Бог

Поп кралицата Мадона е творец и възрастта не може да й поставя ограничения,а както самата тя многократно е заявявала - за нея няма невъзможни неща.Мадона наруши дългогодишното медийно „целомъдрие” и в интервю за  сп. Interview този път не говори за красота или за провокациите на сцената и пред камерите, а се фокусира върху наркотиците – неотменна част от света на известните.

"Хората ги взимат, за да се приближат до Бог. Когато се надрусаш, съзнанието ти преминава в други ниво. Аз му казвам: Да се впуснеш в матрицата. Наркотиците ти дават една илюзия – илюзията, че се приближаваш до Господ, докато те убиват", сподели Мадж.

"Опитвала съм всички видове дрога. След като се друсах, пиех тонове вода, за да ги изкарам от организма си. Бях обсебена от идеята да пречистя тялото си. Казвах си: Ок, приключих, но продължавах ”, призна звездата. "Бях обсебена от смъртта и от идеята, че не знаеш какво има след нея. Затова исках да живея като за последно, да вкуся от всичко", добави певицата.

По време на творческата си кариера 56-годишната звезда често е била обявявана за скандална, провокативна, прекалено дръзка. Тя многократно е позирала гола, мастурбирала е на сцената, излиза със значително по-млади мъже от себе си и не се притеснява да изказва мнението си публично.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !