Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Кубрат глези брат си

отпечатай новината

02.12.2014 10:06 | Видян 2304 пъти

Кубрат глези брат си

Кубрат Пулев се е превърнал в стожер на семейството си, хвалят го близки и познати. Боксьор дава мило и драго за най-близките си, като жестовете му към тях най-често се изразяват в солидна финансова подкрепа, разказват запознати.

Последният огромен подарък, с който Кобрата се е отчел към родата е насочен към по-малкия му брат Тервел. Пулев-старши дарил братчето си с лъскав звяр - джип мерцедес, модел GL. Возилото е излязло от немски завод през 2009 година като няколко лета е било управлявано от заможен германец. Колата е внесена в България в началото на тази година, в отлично състояние, като е била пусната на пазара за малко повече от 50 000 лева.

Високопроходимият джип обаче не е единствената глезотия, дарена на Тервел от далеч по-известния му брат. Кубрат редовно подпомагал най-близкия си по всякакъв начин, като се грижел бащински и за племенника си, задоволявайки всичките му детски нужди.

„Помежду им никога не е имало каквато и да е ревност, дори на такава спортна основа. Двамата са за пример, винаги са си помагали и нищо не е заставало помежду им. Абе, мъжки момчета", цъкат с възхита хора от приятелското им обкръжение.

И докато за семейството си дава мило и драго, Кобрата не крие, че неочаквано, но едни от най-малките му разходи, са свързани с приятелката му Андреа. Фолк певицата изобщо не настоявала любимия й да я дарява с каквито и да е неща непрестанно. За гардероба си, както и за козметиката си, блондинката се грижела сама. Тя позволявала на Пулев да се бърка в джоба единствено, когато двамата са на вечеря и боксьорът настоявал да се прояви като кавалер и да плати сметката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !