Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Гришо учи Маша да готви

отпечатай новината

01.12.2014 11:58 | Видян 1646 пъти

Гришо учи Маша да готви

Мария Шарапова си е намерила мъж за чудо и приказ! Григор Димитров не само е добър на корта, млад, красив и богат. Оказа се, че нашето момче е виртуоз в кухнята. Гришо обожава да готви и умее да прави доста вкусотии. Когато са в домашна обстановка с любимата му Маша, тенисистът често слага престилката и приготвя блюда, от които хубавата рускиня си облизва пръстите.

„Явно ролите в семейството са обърнати", коментират фенове и припомнят, че Шарапова е по-възрастна и по-успяла от гаджето си в кариерата.

За разлика от Димитров, любимата му е кръгла нула в кухнята и си го признава без срам. „Освен в тениса, не ме бива в друго. Не съм добра танцьорка, не мога да готвя. Но пък обожавам да ям", откровена е блондинката.

На този етап тя не се притеснява, защото когато не е по ресторанти, Григор е насреща и я глези с всевъзможни вкусотии. Отскоро обаче хасковлията е и в ролята на учител. Той се опитва да научи Маша на някои тънкости в кухнята, но засега му е доста трудно, защото тя схваща бавно. И двамата обаче не се отчайват и вярват, че с желание всичко се постига.

Внезапният интерес на Шарапова към кулинарното изкуство не е случаен. Тя твърди, че е длъжна да се научи, за да може да приготвя полезни манджи на децата си. Рускинята не уточни дали с Григор вече работят за наследник, но е факт, че все по-често 27-годишната Мария говори по темата. Неотдавна тя призна, че след олимпийските игри в Рио през 2016 година може и да приключи активната си състезателна кариера си и да се отдаде на майчинство. Маша е решена да бъде образцова майка и да даде най-добрите грижи на детето си.

Има и недоброжелатели обаче, които коментират, че тя просто е стъпила на врата на по-младия от нея българин и той е едва ли не е мъж под чехъл. Преди седмици се появи информация, че Димитров е отказал да бъде резерва на финалния турнир на АТР в Лондон, само и само да има свободно време да се погушка с гаджето си из улиците на английската столица.

На нашето момче не му дреме за коментарите по негов адрес и даже си сложи снимка в социалната мрежа с престилка и тиган в ръка. „Ето ни отново, мои зайчета! Хайде да готвим! Една от онези нощи, в които се чувствам вдъхновен да опитам нещо ново!", написа той под забавното фото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !