Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Маги Халваджиян залят от зрителски бунт

отпечатай новината

29.11.2014 09:20 | Видян 3247 пъти

Маги Халваджиян залят от зрителски бунт

Жестоки скандали тресат X Factor тази година. Въпреки че специалистите определят това издание като най-силното от всичките три у нас до момента, именно то предизвика най-големите негодувания. Продуцентът Маги Халваджиян вече почти ден не може да си намери и миг спокойствие, защото Фейсбук профилът му е залят от писма, изпратени му от зрители на шоуто, разбра Kliuki.bg. Най-голямата болка на феновете е начинът, по който Кристина Дончева отпадна снощи.

Детето-чудо предизвика масов фурор още със самото си появяване в предаването, тъй като нямаше годините за този формат, но показа феноменални гласови данни и журито нямаше как да не я пусне напред. Някои от членовете на същото това жури обаче се обърнаха срещу Кристина снощи. И докато за Мария Илиева това беше нормално, тъй като е ментор на Траян Костов, с когото Криси се състезаваше на елиминациите, то Заки определено предизвика негативни възгласи в социалната мрежа.

„Поредното нагласено шоу. Да приемем, че българинът е достатъчно прост, че да е гласувал най-малко за Кристина, но нали затова е журито сложено там – за да поправя грешките на публиката. Не стана така. Тоя Заки така се изложи, че думи нямам. Срамота!“ – гласи коментар на почитател на Кристина Дончева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !