Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Емо Каменов решава съдбата на всички съквартиранти

отпечатай новината

27.11.2014 17:44 | Видян 1834 пъти | Гласували 1

Емо Каменов решава съдбата на всички съквартиранти

Този сезон на BIG Brother All Stars ще остане в историята като шоуто, в което съквартирантите успяха още на втория ден да останат с 0 лв. седмичен бюджет, без топлата вода и завивки и възглавници. Единствената възможност да си ги върнат беше предоставена на Ники Китаеца, който категорично отказа да си обръсне брадата и да спечели купон за именния ден на Катето.

Но светлина в тунела има - зрителите ще видят как съквартирантите получават втори шанс, а BIG Brother оставя всичко в ръцете на Емил Каменов. Той ще трябва да пожертва всичките си дрехи, за да спечели парти за Катето, а дали ще се съгласи да предаде дори дрехите от гърба, предстои да разберем.

Големият брат ще възложи новата седмична мисия на съквартирантите, която се казва "Съдби в Нови хан”. Те трябва да направят драматична и интересна теленовела. Ролите, които съквартирантите трябва да изиграят са абсолютен контрапункт на техните реални личности. Сюжетът на сериала е за патриархално семейство, в което синът е хомосексуалист, а дъщерята има връзка с рок звезда. Как ще реагира Емо Каменов, когато разбере, че на него е отредена точно тази роля и какво е останалото колоритно разпределение на ролите, предстои да разберем.

Мисия "Съдби в Нови хан” доведе и до първия сериозен скандал в Къщата, а главен герой в него отново е Емил. Тодор Славков ще успее да го ядоса до такава степен, че той ще започне да буйства и дори ще счупи вещ от Къщата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !