Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тежък разрив между Маги Халваджиян и Слави Трифонов!

отпечатай новината

27.11.2014 10:49 | Видян 3277 пъти

Тежък разрив между Маги Халваджиян и Слави Трифонов!

Тежък разрив между големите в България – това се случи с Маги Халваджиян и Слави Трифонов, които си хвърлиха взаимно ръкавицата след публичното унижение на Дългия от арменеца. Както може да се предположи, войната на титаните в родното телевизионно пространство не е провокирана от жена, а от чест и достойнство. Това разкриха близки до Слави Трифонов източници от Би Ти Ви.

Оказа се, че спряганият за шоумен номер едно до момента в България не може да си намери място след заплахата, че идната година форматът „Гласът на България“ ще му бъде отнет и възложен на друг продуцент. Стремглавото падане на рейтинга на шоуто за сметка на проекта на Маги Халваджиян „Х Фактор“ станал причина за подигравки към Слави Трифонов, както от страна на Нова телевизия, така и от неговата собствена медия.

Хапливите реплики, че Слави Трифонов не може да стъпи на малкия пръст на Маги Халваджиян като продуцент все повече вбесявали Дългия. Това е и причината напоследък той по-често да отсъства от „Шоуто на Слави“ дори по време на репетиции, тъй като насочвал цялата си енергия и време зад кулисите на „Гласът на България“. Това обаче също не помагало, пише Пик.

„И на главата си да застане, и самият той да излезе да пее, пак няма да мине по гледаемост не само „Х Фактор“, но и Биг Брадър, че дори и „Господари на ефира“. Човек трябва да може да си приема загубите и съдбата“, шегувал се редовно Маги Халваджиян, а „любезни“ информатори бързо снасяли „новината“ на Слави Трифонов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !