Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Тежка новина съсипа Ани Салич

отпечатай новината

26.11.2014 15:01 | Видян 2095 пъти

Тежка новина съсипа Ани Салич

Дългогодишното лице на българската телевизия като цяло – Ани Салич изгуби почва под краката си и „падна“ като покосена след като научи тежка и страшна за нея новина. А именно, че скоро ще остане в миналото. Това разкриха източници от кухнята на Нова телевизия, които са категорични в краха на Ани Салич.

След като напусна сама Би Ти Ви, заради по-добро заплащане в конкурентната Нова телевизия, сега Ани Салич ще се прости не само с финансите, но и с достойнството си. Предаването й „Извън новините“ ще бъде спряно позорно още в началото на идната пролет, а на нейно място с ново предаване ще дойде не кой да е, а самият Мартин Карбовски. Това довериха служители на Нова телевизия и обясниха, че новината се е стоварила наистина като гръм върху главата на Ани Салич.

Нещо повече – тя обмисляла сериозно дали да не напусне изцяло Нова телевизия като остави и работата си в новините там. „Ани Салич наистина не е на себе си след като й съобщиха, че гори и предаването й пада от ефир. Първоначалната й реакция бе да вдигне шумен скандал, а после стигна дотам, че се разплака – явно нервите й не издържаха. Каквото и да прави обаче, фактите са си факти, а те показват, че рейтингът на „Извън новините“ го няма никакъв, научи kliuki. Ръководството правилно прецени, че един устатник като Мартин Карбовски ще направи чудеса в съботния следобед, вместо Ани Салич, която очевидно не успя“, разкриват от кухнята на медията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !