Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кличко съди Кобрата заради допинг атаката

отпечатай новината

26.11.2014 10:53 | Видян 2731 пъти

Кличко съди Кобрата заради допинг атаката

Владимир Кличко се заканва да изправи Кубрат Пулев пред съда. Световният шампион по бокс ще заведе дело за клевета срещу Кобрата. Кличко е бесен на твърденията на Пулев, че използва допинг. За бъдещото дело призна вчера и самият Кубрат на извънредна пресконференция.

"Преди мача идваха негово адвокати и ме натискаха. Ще има дело, но аз не се притеснявам, нека ме съдят. Такъв съм си - обичам да казвам нещата такива, каквито са. Нямат право, но щом са решили, тяхна работа.", коментира Кобрата.

За пореден път българинът се възмути от двойния аршин, който е бил приловен относно допинга. "Мен ме скъсаха от проверки. В България, с Германия - навсякъде. А него никой не го пипаше. Всичките ми искания и молитви останаха глас в пустиня.", възмущава се Пулев.

На този етап Кобрата има намерение да се отдаде на почивка след едногодишната подготовка за мача с украинеца. "За нов треньор и бъдещето ще мислим тепърва. Все още се възстановявам... Сега е моментът да си отдъхна", сподели българския боксьор. Сега Кубрат ще има възможност да се отдаде на гаджето си Андреа, за която нямаше много време покрай срещата с Кличко.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !