Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Анелия: Скоро мъжът на живота ми ще се появи

отпечатай новината

26.11.2014 10:39 | Видян 1605 пъти

Анелия: Скоро мъжът на живота ми ще се появи

Певицата разкри пред „ШОУ”, че трудно допуска някой до себе си. Анелия смята, че не е е почувствала момента, в който трябва да се обвърже сериозно. „Моят мъж скоро ще се появи, така вярвам. Не е лесно да си до жена като мен, защото съм много заета, много съм самостоятелна и трудно допускам някого. Може би просто не съм се влюбила, затова и не се впускам в нещо по-сериозно. Не мога обаче да не кажа, че съм изпитвала любовта.

Имала съм страхотни моменти с хората, които съм обичала, и с които до ден-днешен се уважаваме и ценим. Просто не сме намерили начин да вървим в една посока. Обичала съм, страдала съм и съм станала по-силна след това”, казва певицата. Анелия проговори и за отношенията си с Калоян Арсенов. Тя подчерта, че уважава мъжа и неговото семейство.

„Много неверни неща се изписаха. Ценя го като човек и се радвам, че в определен етап от живота ми е бил мой близък приятел. Всички слухове тръгнаха от една наша обща снимка, която той публикува в Инстаграм, но тя не показва нашите действителни отношения. Не той е мъжът до мен”, добавя Ани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !