Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава грее с усмивка за 66 бона

отпечатай новината

25.11.2014 15:21 | Видян 2114 пъти

Преслава грее с усмивка за 66 бона

Родният хайлайф все повече е завладян от нова мода, състояща се в това да поставят скъпарски циркониеви коронки върху зъбките, научи „Всеки ден“. За да се възползва от услугата, фолк певицата Преслава се изръси с рекордната сума от 66 000 лева!

Тя е обновила „мънистата“ в устната си кухина, изхвърлила е старите и сега блести с нови импланти и циркониеви коронки, които са последният писък на модата, разкрива за „Всеки ден“ хитов стоматолог от престижна клиника.

Звездите масово махат старите си протези от металокерамика и ги заменят с цирконий. Да не си с такива изкуствени зъби, вече се приема или като проява на лош вкус, или като категорично доказателство за финансова криза, коментират запознати. В модерна стоматологична клиника поставянето на един имплант струва около 2000 лева. Циркониевата коронка е 1000 лева.

Така основният ремонт на Преслава е струвал 66 хиляди лева, но чрез тези средства тя решавала веднъж завинаги проблема с устната си хигиена. С циркониеви усмивки греят също така Веселин Маринов и Ива Екимова, но те са подменили по-малко зъби и ремонтът им е струвал в рамките на 30 бона, разкри още видният столичен стоматолог, грижещ се за усмивките на звездите. Сега при него започва курс за подмяна на пломбите и Жени Калканджиева, вероятно с хонорара от участието си във „ВИП Брадър“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !