Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Гага: Елтън Джон ме спаси от наркотиците

отпечатай новината

25.11.2014 11:31 | Видян 1342 пъти

Гага: Елтън Джон ме спаси от наркотиците

Гага, която е кръстница на двамата синове на Елтън Джон, осъзнала, че има нужда от помощ, след като припаднала пияна на поляната по време на сватбата на брата на приятеля й Тейлър Кини. "Напих се и заспах на поляната по време на церемонията. Това беше специален момент, а аз сторих такава глупост. Сякаш бях загубила разума си", каза тя пред вестник "Сън" в Лондон.

Нейният приятел Елтън Джон, който също водеше дългогодишна борба с наркотиците, й помогнал да се пребори с проблема, призовал я да спре да пуши толкова много марихуана. "Сложно е да си приятел с хора, които са имали проблеми с наркотиците и алкохола, какъвто е Джон. Той ми каза ясно и точно: "Гага пушиш твърде много". Той ме спаси… Сега съм чиста. Понякога. Невинаги. Само когато съм на сцената", казва Лейди Гага.

Двете звезди са приятели от години. През 2010 година те се изявиха заедно на церемонията по връчване на наградите "Грами". А през 2001 година певицата стана кръстница на сина на сър Елтън Джон Закари. А през 2013 година заедно със съпруга си Дейвид Фърниш той отново не се поколебали да я помоли да кръсти и 3-месечния Илайджа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !