От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Жената на Косъма издържа Месечков

отпечатай новината

25.11.2014 10:25 | Видян 3190 пъти

Жената на Косъма издържа Месечков

Наско Месечков е минал на издръжката на съпругата на актьора Александър Сано. Нели Атанасова, която лятото се омъжи за мафиота от „Под прикритие" Косъма, не може да се отърве от постоянното присъствие на танцьора, с когото бяха тандем в „Денсинг страс", издадоха пред „Всеки ден" приятели на бившата гимнастичка.

„От края на май насам, когато двойката напусна шоуто, Месечков не се отделя от Нели. През юли тя дори го заведе на море, плаща сметките по ресторантите, купува му парцалки, сякаш го е осиновила", гневят се нейни близки. „Ако беше друг мъж, щеше да си помислим, че я сваля. Никой обаче не се съмнява в любовни щения, защото сме наясно, че Наско харесва мъжки ласки", злобеят аверите на красавицата, която има голям син от топ мафиота на прехода Иво Карамански.

„Двамата със Александър Сано се грижат и за дъщеря си Ава, така че Наско им идва в повече като трето дете", отсякоха източниците ни. В края на август Нели Атанасова и актьорът от Асеновград вдигнаха тайна морска сватба на плажа в къмпинг „Оазис". Секретната венчавка обаче бе изпята публично точно от Атанас Месечков, който публикува снимки в профила си във фейсбук.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !