Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Десислава се разплака в ефир за майка си

отпечатай новината

24.11.2014 10:38 | Видян 2757 пъти | Гласували 1

Десислава се разплака в ефир за майка си

Певицата Десислава подозира, че една от бабите й е сърдита от отвъдното. В предаването „120 минути“ на bTV тя разказа, че е имала много баби и дядовци, от които първо е чула народна музика. Едната от бабите много настоявала тя да научи една от песните на Недялка Керанова.Десислава, обаче, така и не го направила. „Имам чувството че тя от оня свят ми е сърдита. Още не съм я сънувала“, каза тя и обеща, че ще се постарае да научи песента.

Певицата е дъщеря на разведено семейство. Тя има втора майка и втори баща. По линия на втория й баща Мими Иванова и Развигор Попов и се падат леля и калеко. Те често я глезели като дете, носели й „луксозни“ неща от корекома.

Въпрос за семейството и за Коледа на водещия накараха Десислава да се разплаче. Оказа се, че близките й са разпилени по света. Майка й и брат й са в Англия, едната й сестра – в Швейцария. В Англия майката на певицата чисти къщи. „Стана така, че тя дълго време се грижеше за сина ми, но поиска да бъде самостоятелна, да заживее собствен живот. Пък и той вече порасна“, разказа Десислава.

„Такава ни е държавата. Всеки търси начин да оцелее. Аз дори се замислям, че искам синът ми също да замине, за да може да живее добре“, добави тъжно тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !