Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Кучкова: Срам ме беше от малките ми гърди

отпечатай новината

23.11.2014 09:26 | Видян 5714 пъти

Кучкова: Срам ме беше от малките ми гърди

Елена Кучкова е родена през 1989 година в село Черногорово, Пазарджишко. Губи баща си, когато е само на 6 години. Завършила е с отличие счетоводство в Професионалната гимназия по икономика в Пазарджик. Бакалавър е по стопанско управление от Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Две години е работила в Лондон, преди да се присъедини към групата "Babylon Show". С балета обикаля страната и танцува в различни нощни клубове и дискотеки. Името нашумя, след като спечели безапелационно титлата "Мис Плеймейт 2013".

От този момент жълтата преса я хвърли в леглото на кого ли не. Но самата тя твърди, че е моногамна и има сериозна връзка с политик. При влизането в Къщата на „ВИП Брадър” всички очакваха от нея провокации и скандали. Тя обаче се показа като добро, скромно и наивно момиче и спечели симпатиите на зрителите. Изненадващо остана до финала на риалитито и бе класирана на престижното шесто място. Ето какво споделя Елена Кучкова пред "Марица" на въпроса Как е решила да си сложи силикон и да участва в конкурса „Мис Плеймейт”?

- Как съм решила ли... Ами всяко момиче го иска това нещо. Сега дори родителите подаряват силикон на своите дъщери за бала. Аз си го сложих не за да вървя по тези стъпки и да стана плеймейт или секс символ, а заради самата себе си. Защото исках аз да се чувствам добре. Имах комплекси с малки гърди. После започнаха фотосесиите, снимките. Забелязаха ме. И след това се явих на кастинга за конкурса. Но силиконът няма нищо общо с „Мис Плеймейт”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !