Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Десислава: Омръзна ми да съм сама

отпечатай новината

23.11.2014 09:04 | Видян 1888 пъти

Десислава: Омръзна ми да съм сама

Ден след като отново подписа договор с най-голямата музикална компания, с която навремето стартира певческата си кариера и изгради своята популярност, Десислава даде ексклузивно интервю за Signal.bg.

"Прецених, че моите почитатели заслужават песните ми да достигат по-лесно до тях. Усетих явна нужда от реклама и подкрепа на музикална компания. Може би ми омръзна и да бъда сама... Оказа се, че нямам достатъчно стимул, когато не съм в конкурентна среда, да творя и да правя максимално добри продукти. Малко по-мързеливо си я карах и може би това сега е някакво пробуждане" - казва гласовитата изпълнителка пред Емилия Стоянова и добавя още:

"Не съм решила още какво ще е темпото, зависи колко ще съм стимулирана от конкуренцията. Определено сега е доста по-различно и бизнеса, и подхода към нещата, към продуктите, които се предлагат, са по-различни. Аз тези неща ги наблюдавам и ми е интересно какво ще се случи с мен, аз какво ще направя в такава среда, разбира се с помощта на продуцентите" - подчертава тя.

Официалното представяне на Десислава в "Пайнер" ще бъде на концерта по случай 13-тия рожден ден на телевизия "Планета", който е на 1 декември в зала 1 на НДК. А какво ще изпълни за своите фенове, предпочита да запази в тайна: "Ще бъде изненада и без това изненадите не са чак толкова много. Изчаквахме до последно да се подпише договорът и след това да мислим за концерта. Имам по-малко време от другите за подготовка, но това няма да ми бъде извинение. Смятам, че е достатъчно едно харизматично присъствие с хубави песни".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !