Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Майонезата показа новата си изгора

отпечатай новината

22.11.2014 09:27 | Видян 3310 пъти

Майонезата показа новата си изгора

Майонезеният бос Александър Найденов прежали невярната си екс половинка Елен Колева.Бизнесменът, който се раздели с актрисата след много бройните й изневери си има нова приятелка и по всичко личи, че двамата се разбират чудесно. Мистериозната брюнетка дори придружи Найденов на юбилейното ревю на дизайнерката Жана Жекова, което се състоя преди дни, пише „Всеки ден“.

Влюбените гълъбчета не си пуснаха ръцете цяла вечер, а Майонезата непрекъснато шепнеше нещо на ухото на новата си изгора. „Сашо не е от хората, които с лека ръка биха демонстрирали близост с някого, и то в публичното пространство. Щом се осмели да се покаже пред приятели и журналисти с въпросната девойка, значи помежду им определено има нещо. Дано този път да е случил на момиче след горчивия вкус в устата, който му остави Елен", коментират близки до бизнесмена.

Бившата половинка на Найденов - Елен Колева, също не остава по-назад от него. Звездата от „Стъклен дом" набързо се окопити, след като остана на улицата без пари и работа, и забърса по-млад от нея колега, все още студент в НАТФИЗ. Според „Всеки ден“ двамата дори вече живеят заедно и често могат да бъдат забелязани да купонясват до ранни зори в столичните барове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !