Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Катя прибра циците

отпечатай новината

21.11.2014 17:40 | Видян 3192 пъти

 Катя прибра циците

Катя от „Ритон" изненада публиката, като се появи без характерното си дълбоко деколте на концерта на дуета в зала едно на НДК. В първата му част тя заложи на ефектна зелена рокля с шлейф, в тон със сакото на съпруга си Здравко.

Във втората пък предпочете строга черна рокля, която отново не показваше достатъчно от известния й бюст. Компенсация мъжката част от зрителите получи с показаните на голям екран на сцената снимки на певицата по бельо за списание „Плейбой".

Освен пикантните фотоси на видеостената бяха излъчени и фотоси и архивни кадри от славното минало на дуета, запечатали първата им награда на „Златния Орфей", стари клипове на дует „Славей" с отишлата си народна певица Надка Караджова, както и изпълнение с Чочо Владовски.

От централните редове в препълнената зала пък ръкопляскаха доайенът на композиторите Тончо Русев, на който „Ритон" благодари специално за старта в кариерата им, Христина и Михаил Белчеви, заедно със сина им Константин, като и всички останали автори на песни за музикантите, начело с шоумена Венци Мартинов. Въпреки че концертът ще се излъчи точно на Бъдни вечер по Канал 1 на БНТ, много популярни телевизионни лица от конкурентни медии уважиха събитието.
Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !