Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Жени кръшна на Тачо

отпечатай новината

21.11.2014 09:00 | Видян 3640 пъти

Жени кръшна на Тачо

Жени Калканджиева не изчака и ден след края на „ВИП Брадър" и кръшна на любимия си Стефан Манов - Тачо. Миската демонстрира на финала на риалити шоуто, че тя и съпругът й са силно привързани и влюбени един в друг. Лъжата за отношенията им обаче лъсна доста бързо, след като тя се награби с екс изгората си - модела Мартин Мартинов.

Демонстративната им свалка бе по време на турнира на „Джим Бийм" „Генерал" преди вечер, видя репортер на „Всеки ден". На купона в столичния клуб Калканджиева се появи без законната си половинка. Тя обаче не изглеждаше хич разстроена от факта, че Манов я е зарязал веднага след фиаското в „Големия брат". Напротив, развеселената и предварително почерпена Калканджиева бързо намери нова цел на своя нагон, а именно Мартинов.

Собственичката на агенция „Визаж" не само че прегръщаше и се натискаше на Мартин, ами и в един момент, вече отпусната и безхаберна за погледите на останалите, увисна на врата му и започна да го гледа влюбено. Мартинов пък не изглеждаше като да се дърпа. Даже напротив. „Очевидно е свикнал на подобни нейни изцепки, явно Жени си го използва за секс играчка, когато й е скучно", коментираха в светските среди.

Когато турнирът „Генерал" приключи с победители актьорът Кирил Ефремов и собственикът на „Планет" Владо Вишански, Жени докара своята свалка до края. Калканджиева не се посвени да отмъкне Мартинов и двамата изчезнаха от заведението за известно време. След около половин час Мартинов се върна, а Калканджиева си извика такси и отпраши в нощта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !