Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Тежка новина посрещна Влади Въргала у дома

отпечатай новината

20.11.2014 10:07 | Видян 3180 пъти

Тежка новина посрещна Влади Въргала у дома

Големият победител във Вип Брадър 2014 Влади Въргала нямаше много време да се порадва на всенародната любов и признание, пише kliuki. След като получи първия си удар от факта, че първото място в шоуто няма да му донесе нито допълнителна парична награда, нито дори предметна такава, то прибирайки се у дома, актьорът бе посрещнат с още по-тежка вест.

А именно, че докато е бил в Къщата на Вип Брадър през последните два месеца, всичките му досегашни спестявания са били изцедени до капка от банката, ипотекирала апартамента му. Съпругата на Влади Въргала – Силвия била притисната до стената и се принудила да погасява безкрайните борчове и задължения на мъжа си с последните им семейни спестявания. Това разкриха близки до Влади Въргала и половинката му.

Лошото обаче е, че участието на актьора в шоуто, не му донесе толкова голям хонорар, колкото на Евгени Минчев, Йорданка Христова или Жени Калканджиева и Тачо. Влади Въргала ще получи едва половината от техните суми, за каквато се е договорил първоначално. А тя едва ще му стигне да изплати по-малко от половината си дългове към банката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !