Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

И Влади посегнал в Къщата

отпечатай новината

19.11.2014 17:37 | Видян 2546 пъти

И Влади посегнал в Къщата

Огромен скандал се развихри около победата на Влади Въргала във Вип Брадър 2014, след като наяве излезе шокиращо разкритие. Оказа се, че актьорът също като Тачо, е вдигнал ръка на съквартирант в Къщата, но за разлика от съпруга на Жени Калканджиева, който изхвърча като коркова тапа след шамара към Зорница Линдарева, Влади Въргала бил прикрит от екипа на формата.

За скандалния случай разказа подробно майката на Албена Вулева – Людмила Захажаева пред „Шоу“, тъй като потърпевша се оказа нейната собствена дъщеря. Всичко се разиграло по време на поредната истерична кавга между Людмила Захажаева, Албена Вулева и останалите съквартиранти. Докато взаимно си разменяли „любезности“, нервите на Влади Въргала не издържали – било още сутринта, а актьорът креснал на рускинята и дъщеря й да млъкнат.

След като никой не му обърнал внимание, Влади Въргала буквално се изстрелял към Албена Вулева, сграбчил я за лицето и я натикал в ъгъла. „Но това не са го излъчили, нали?! Защото не е честна работата. Той така стискаше Албена за лицето, че едва не я посини, а тя се дърпаше, защото я болеше зверски“, разказва Людмила.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !