Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Гущеров плаща 45 бона на месец за свободата на Мара

отпечатай новината

19.11.2014 15:50 | Видян 3246 пъти

Гущеров плаща 45 бона на месец за свободата на Мара

Мара получи заветното предложение за брак и с Гущеров вече стягат втората за нея сватба. Фолк миньончето открай време прави опити да забременее, та да може окончателно да върже милионерския син. До този момент удря на камък в тази насока, а близките й разказват, че ще се опита да зачене ин витро.

Християн обожава дъщеря й Марая, но напира да има собствено дете от певицата. Хитрата Мара пък учила щерка си да казва на Гущеров „татко“, което пък не се харесвало, ама хич, на биологичния родител – Митко Андонов.

Мария имаше забрана да пее по кръчмите от настоящия си любовник, но и тя самата предпочиташе да не обикаля по участия. Било й писнало и затова се огледа за заможен мъж и го намери, пише в. „Шоу“. Хриси давал по 45 000 лв. месечно на Митко Пайнера, за да си стои годеницата му вкъщи, разправят светските хроникьори. Мара обаче се притеснявала, че ще загуби позициите си във фолка и след като приела да се омъжи за Гущеров, поискала позволение от време на време да ходи на някое участие.

Изненадващо изпълнителката избра да направи завръщането си на клубната сцена в клуба на своя колега Коцето, с когото до скоро дори не си говореха. Двамата имали стара вражда, зад която стои бившата му - Райна.  Двамата обаче успели да стопят ледовете и факт, Марчето пя първо при него.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !