Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Италианска хотелска група пожела банята в Банкя

отпечатай новината

14.11.2014 17:37 | Видян 1823 пъти

Италианска хотелска група пожела банята в Банкя

Италианската хотелиерска фамилия Фолки проявява интерес да инвестира в реконструкцията на банята в Банкя – истинско архитектурно бижу на необарока, която през последния четвърт век буквално се разпада, да я превърне в модерен спа център, а в съседство ще построи и модерен комплекс за настаняване.
Фамилията Фолки притежава и управлява общо 19 хотела. Българският им хотел, който менажират е Глория палас в София. Инвестирали са и в 2 медицински центъра в сърцето на столицата.


18 от хотелите са в Италия като в портфейла има 2 категория 5 звезди, няколко с 4 звезди. А също има и хотели, превърнати в почивни станции, домове за възрастни хора и модерни хосписи – един изключително разрастващ се бизнес на Апенините.
Фамилията се срещна с кмета на София Йорданка Фандъкова и проучи не само възможността за инвестици в Банкя, но и за въстановяване и вложения в още няколко обекта в столицата, които в момента са изоставени и може да им се даде нов живот, който да се превърне и в модерен туристически продукт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !