Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Излекуваха бъбреците на Лили

отпечатай новината

13.11.2014 13:24 | Видян 1750 пъти

Излекуваха бъбреците на Лили

Естрадната прима Лили Иванова е имала сериозни здравословни проблеми, от които за щастие се е отървала, научи "България Днес". Изпълнителката на "Камино" лекувала бъбреци в Александровска болница. За звездата се е грижил един от най-големите специалисти в областта - проф. Борис Богов, който е началник на Клиниката по нефрология.

От благодарност към медиците Лили пя на концерт по случай 135-годишнината на „Александровска“ преди седмица. Именно на събитието тя е споделила пред присъстващите, че ще е вечно признателна на проф. Богов. "Благодаря му, той знае защо. Обичам го!". Така Лили е изказала личната си признателност към Богов, който е смятан за светило именно в областта на нефрологията.

Иванова изпитва и не по-малко уважение и към д-р Костадин Ангелов, хирург и изпълнителен директор на най-старото лечебно заведение в България. Певицата често посещава д-р Ангелов в кабинета му. За чудесата, които са извършили тамошните медици, предвождани от проф. Богов, гласовитата звезда неведнъж се е отблагодарявала. Папараците на "България Днес" уловиха Лили преди време да носи дарове именно на шефа на болницата. Тогава лично тя и шофьорът й занесоха няколко пълни торби на медиците.

Снимка: bgdnes.bg
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !