Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Влади Въргала съкрушен

отпечатай новината

11.11.2014 16:45 | Видян 2203 пъти

Влади Въргала съкрушен

Отчаян от проблемите си в ежедневието и от неизвестността, на която е подложен вече два месеца, Влади Въргала успял да проведе макар и кратък телефонен разговор с дома си. Това, което чул от близките си обаче, вместо да го зарадва, го сломи.

След като вече се била съгласила на официално интервю пред известен столичен таблоид, съпругата на Влади Въргала – Силвия счела за неин дълг да уведоми половинката си за отражението, което присъствието му в шоуто дава върху семейството им. Силвия заявила на Влади Въргала, че съжалява за участието му във Вип Брадър, защото скандалите и подигравките с него в Къщата, както и фактът, че цялата страна е научила за проблемите им, се отразили страшно зле на децата им.

Децата на Влади Въргала избягвали да се срещат със свои връстници повече от наложителното, тъй като се притеснявали от подигравките и обидата „бедняци“, които чули за себе си и родителите си, научи kliuki. Най-обидена обаче е самата Силвия, която едновременно се опитвала да успокоява отрочетата си и да преглъща болката от публичното разкритие на проблемите в брака й.

Силвия признала на Влади Въргала, че няма да му прости това, че е разкрил най-личните семейни тайни пред всички и най-вече пред Зорница Линдарева. А последното, което натъртила е, че въпреки многобройните покани за участие от страна на продуцентите на шоуто, тя не смята да се появи в студиото на Ники Кънчев, за да го защитава.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !