Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Анелия прецака Митко Пайнера

отпечатай новината

11.11.2014 14:03 | Видян 2044 пъти

Анелия прецака Митко Пайнера

Анелия си прави каквото си иска и никой не я наказва. Тя дори се е „качила на главата” на своя шеф Димитър Димитров- Митко Пайнера и той нищо не й казвал. Така се шушука в гилдията за красивата 32-годишна старозагорка. Изпълнителката на „Добрата, лошата” отдавна се върти кончето както си поиска и с това своеволие взривява не само търпението на колежките си, но и на шефа на „Пайнер” Митко Димитров.

Тя промотирала последния си албум „Феноменална” дни преди да стартира поредния концерт на Телевизия Планета, пише в. „България днес”. Тъй ката на традиционното турне на музикална компания „Пайнер”, тази година, който бе в пет града на страната певицата не взе никаква награда, тя се нахъси да направи нещо за себе. Както и да прикове вниманието на феновете към собствената си особа и репертоар.

Преди известно време чаровницата спретна самостоятелен концерт в зала на НДК. Нейни колежки умряха от завист заради поредната й дръзка проява. Те не смеят да направят нещо подобно не само от страх пред шефа си, но и заради тревогата, че няма да успеят да напълнят залата, както това направи Анелия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !