Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Анелия цака Митко Пайнера

отпечатай новината

10.11.2014 14:39 | Видян 1937 пъти

Анелия цака Митко Пайнера

Фолкпевицата Анелия отново внесе смут във фолксредите с организирането на свое музикално събитие. Само два дни преди големия концерт на "Пайнер" по случай 13-ия рожден ден на телевизия "Планета" изпълнителката от Стара Загора ще изнесе самостоятелно представление.

Събитието ще е факт на 29 ноември, а мястото е Sofia Event Center в един от столичните молове. Анелия ще изнесе концерт, с който ще представи официално песните от предстоящия си албум "Феноменална".

На сцената изпълнителката ще бъде съпроводена от „Дани Милев бенд“, с когото ще предложат нови аранжименти на утвърдените й хитовер, пише "България Днес". Анелия и екипът й подготвят мултимедийно шоу, с което искат да изненадат публиката, коментират от екипа й.

Не е ясно дали миниконцертът на Анелия преди концерта за рождения ден на телевизия "Планета" се е понравил на Митко Пайнера, но той е известен с безкомпромисната си позиция към всякакви своеволия във фирмата. Появиха се информации, че така певицата привлича внимание към себе си, тъй като се чувства огорчена от факта, че за поредна година няма да закрие голям концерт на "Пайнер".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !