Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава забърса син на съдийка

отпечатай новината

07.11.2014 11:14 | Видян 2519 пъти

Преслава забърса син на съдийка

Сензационната новина разкриха за "България Днес" близки до младежа, който не успял да си държи устата затворена и веднага се похвалил със завоеванието си. Чалгаджийката успя да забърше гадже, което видимо е доста по-младо от нея. Изпълнителката на "Дяволско желание" по принцип има афинитет към млади лъвчета, тъй като и официалното й гадже Георги Станоев-Бирмата е с няколко години по-малък.

След постоянните скандали с настоящия й Преси го е ударила яко на живот. Певицата продължава да ходи с милионера, но вече има още по-млад и от него в леглото си. Тайнственият нов любовник се казва Димитър и е син на заможни родители, също както и Бирмата. Младежът живее в Асеновград, където се слави като един от най-големите плейбои и местните хубавици въздишат по него. Говори се, че майка му е съдийка и носи големите пари, с които Митко си купува маркови дрешки и скъпарски пури.

Преслава и новият й се запознали в дискотека, когато младежът отишъл при нея и я помолил за снимка. Тогава искрата между двамата пламнала за първи път. След края на вечерта певицата и младокът си разменили телефонните номера.
Снимка: "България Днес"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !