Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Влади Въргала пребори рак

отпечатай новината

31.10.2014 11:29 | Видян 3031 пъти

Влади Въргала пребори рак

Влади Въргала няма да се спре пред нищо, докато не стигне до големия финал на "ВИП Брадър", пише "Уикенд". Комикът е обещал на жена си и децата си да устиска колкото се може по-дълго време в Къщата, за да вземе целия си хонорар от продуцентите. Зевзекът е твърдо решен да изпозлва печалбата си от шоуто, за да се реабилитира на любимите си хора за всички трудности и изпитания, пред които ги е изправял.

От години се знае, че паричните проблеми на комика никак не са за подценяване и причина за това е любовта му към киното. Заради опита си да продуцира собствен филм, актьорът едва не загуби семейното жилище. Стресът и напрежението около тези събития пък отключиха вълна от болести, които го сполетяха. Заради тях актьорът отслабна с 12 килограма от и без това кльощавото си тяло и замяза на жив скелет.

"Всичко се дължеше на нередовното хранене. Имах болка горе високо под ребрата, където се оказало, че имало едно прегъване. Почти не се хранех, а всичките симптоми са като на рак на дебелото черво. В продължение на две седмици диагнозата ми беше такава и оперативно трябваше да се справят с болестта. И то с много малки шансове", спомня си инфарктния момент Влади.

Загубил надежда решава да се подложи на повторни изследвания, за да потвърди диагнозата и да прогнозират колко време му остава, ако не се оперира. Те показват, че заболяването му не е рак, а съвсем рутинен проблем, който може да се оправи и без хирургическа намеса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !