Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Хулиган зад волана убил Захари Паунов?

отпечатай новината

31.10.2014 10:14 | Видян 1931 пъти

Хулиган зад волана убил Захари Паунов?

Драмата с изчезналия режисьор Захари Паунов намери своето трагично разрешение. Разложеният труп на твореца бе открит около 10,30 сутринта в четвъртък в дере на пътя Варна - Бургас край Ахелой, обяви МВР. Тялото е било в семейната кола на Паунов - „Хонда Сивик" с регистрационен номер СА 5319 ХА. Тя е била забелязана случайно от пътничка в автобус да лежи на 20 метра навътре в тревясалия банкет между селата Каблешково и Тънково.

Полицаи от Бургас прогнозираха, че вероятно катастрофата, при която е загинал кинаджията, е причинена от джигит на пътя, който с малоумното си шофиране е принудил Паунов да предприеме рязка маневра, която го запратила в дерето. Това обаче е само една от версиите за трагедията, уточниха ченгетата. Полицай №1 на Бургас Георги Костов побърза да отхвърли чужда намеса, но разследването в тази посока няма да спре, разузна още „Всеки ден". Режисьорът бе в неизвестност от 18 октомври, когато за последно е бил видян в морската столица. Ден по-рано Захари Паунов е участвал на кинофестивала „Златна роза" във Варна, където неговата лента „Омбре" бе отличена с награда за индивидуални постижения в актьорската игра. Това е и дебютният му филм като режисьор. Призът бе връчен на екипа на тържествената галавечер в морската столица на 17 октомври.

Паунов заедно с останалите участници се почерпили за наградата, забавлявали се и на финалния коктейл на феста. На следващия ден около 12 часа по обяд 49-годишният кинаджия напуснал хотел „Черно море", където бил отседнал, казал на семейството и на колегите си, че се прибира за София, където живее, качил се на хондата си и оттогава следите му се губят. Паунов е бил махмурлия, което вероятно се е отразило и на шофирането му.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !