Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Въргала към Воче: Насрана си отвсякъде!

отпечатай новината

31.10.2014 09:00 | Видян 2375 пъти

Въргала към Воче: Насрана си отвсякъде!

Пореден грозен конфликт заформиха ВИП съквартирантите в Къщата. Този път повод стана личната хигиена на Влади Въргала. Най-злостна бе Камелия Воче, затова и тя отнесе най-тежко гнева на актьора.

„Насрана си отвсякъде. От теб извира злоба и ненавист. Ако съм пръднал под завивките, то е, щото имам колики или защото съм нормален човек. Жалка си. Ти миришеш отвътре", изригна Влади срещу Воче за нейни приказки зад гърба му. „Жал ми е за такива, които бълват глупости зад гърба на хората, защото са злобни, жалки и малки. Ти крещиш като перачка малоумна", отсече по адрес на певицата устатият актьор.

„Камерата те показа как излизаш от тоалетната и не си изми ръцете", опита се да му отвърне Камелия Воче. Малко по-рано днес стана ясно, че разстройство измъчва Влади Въргала и майката на Албена Вулева - Людмила Захажаева. Интимният проблем бе разкрит от Кали, която е наясно с всичко случващо се в Къщата.

Заедно с Камелия Воче двете певици са стожери на хигиената в това издание на „ВИП Брадър", пише Всеки ден. Стомашната драма на Въргала пък докара Кали до бяс, той като актьорът оцапа тоалетната, изплю се в мивката, а за капак след посещение в „двете нули" не си изми ръцете. Само минута преди поредицата от изцепки фолк фурията беше изтъркала санитарния възел до блясък с препарат.

„Всичко беше одрискано", констатира Кали. „Абсурд, не е от мен", контрира Въргала. Според „Биг Брадър" Влади страда от аблутофобия, т.е., ирационелн страх от къпане. Затова актьорът бе поставен пред задачата да не се къпе до края на участието си. Йорданка Христова пък опита да успокои своя прител с „мъдростта", че „подстригването е страшно важно", не толкова къпането. Според певицата един мъж трябва да се бръсне всеки ден.

Снимка: нова тв

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !