Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Жени закъса за пари

отпечатай новината

30.10.2014 14:28 | Видян 2361 пъти

Жени закъса за пари

Тежки финансови проблеми мъчат шестата по хубост в света Жени Калканджиева, научи "България Днес". Именно трудното й финансово положение кара шефката на "Визаж" да приеме договора на продуцентите и да влезе в къщата на "ВИП брадър". Семейните драми на Жени и Тачо станаха достояние на цяла България срещу сума от близо 100 000 лева. Именно опасността да загубят солидния си хонорар кара семейството да изпълнява всяка клауза от договора без възражения. Тачо можеше да се раздели с парите си заради ударения шамар на Зорница. Той получи втори шанс в предаването, но с уговорката да не упражнява насилие.

"Знам, че искаш да ме удариш, но не можеш, защото губим парите", избухна Жени в един от семейните им скандали пред камерата. Финансовите проблеми на Калканджиева не се от вчера. Тя не крие, че заради това е участвала и в шоуто "Къртицата". "Да не си кривя душата, влязох в шоуто за пари. Не намирам нищо лошо в това, тъй като това е загубено време, в което можех да свърша много други неща", обясни тогава Жени.

Сега причината е същата. Калканджиева иска с хонорара да закрепи бизнеса си, който не върви. Моделите й във "Визаж" вече не получават толкова солидни суми от договори в чужбина. В България положението е още по-трагично. Самите манекенки са разочаровани, че заради кризата имат много по-малко ангажименти и участия в ревюта, за които им се плаща между 50 и 100 лева. "Преди години имахме постоянно ангажименти и в България, и в чужбина. Сега пазарът е много по-рехав", оплакват се моделките.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !