Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мария Игнатова погрозня

отпечатай новината

30.10.2014 12:48 | Видян 2887 пъти

Мария Игнатова погрозня

Водещата на "Х Фактор" Мария Игнатова е видимо остаряла и погрозняла, констатираха феновете на музикалното риалити. Тя вече няма нищо общо с онази лъчезарна блондинка от началото на тв кариерата й в ,, Господари на ефира".

"Къде отиде хубавата Мария, по която стотици мъже въздишаха, а еротичните списания я канеха за горещи фотосесии. Вече на нищо не прилича. Посърнала е!", коментират в мрежата.

Колегите на Мария са на същото мнение и смятат, че за последните години тя се е състарила с поне десетилетие. Господарката на ефира е толкова променена, че не прилича на себе си. Според приближени до нея причината се крие в многото й работни ангажименти, проблемите в личния й живот с новия й интимен партньор и липсата на време за себе си. Покрай стреса тя пафкала по две кутии цигари на ден, които естествено се отразявали първо на кожата на лицето й.

Мария е загърбила и здравословния начин на живот и всеки ден хапва на крак, като залага на заведения за бързо хранене. Заради бързия й метаболизъм фаст фуудът все още не се е отразил на крехката й фигура и тя е все така слаба.

"В лицето е нещо страшно, а е само на 35 години. Как ли ще изглежда след още 30, ако продължава така? Трябва да се вземе в ръце и да се погрижи малко за уморения си вид", притесняват се за нея колегите й от телевизията.

За бръчките, торбичките под очите и сивия тен на кожата й допринася и бурният нощен живот, който Игнатова все още води. Тя излиза на дискотека поне по веднъж седмично, като не се прибира по-рано от първи петли, а най-често компания й прави приятелката й Кремена Халваджиян.

снимка: Всеки ден 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !