Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Блатечки плаща 10 бона за дъщеря си

отпечатай новината

27.10.2014 12:55 | Видян 2279 пъти

Блатечки плаща 10 бона за дъщеря си

Близо 10 000 лева на година плаща актьорът Асен Блатечки за образованието на дъщеря си. Катерина учи в едно на най-престижните частни училища в Бояна. Сумата варира между 4200 и 4500 евро в зависимост от това какви извънкласни дейности ще практикуват учениците.

Таксата е доста висока, но срещу съответната сума възпитаниците на школото получават освен добро образование и перфектни условия, хвалят се оттам. Ученик в престижното школо е и един от синовете на президента Плевнелиев - Асен, споделя "България Днес". Щерката на Блатечки от първата му жена Катерина отдавна жъне успехи в спорта и има няколко медала от тенис турнири. Тя е запалена по рисуването, но и добре се справя с уроците, хвалят я преподавателите й.

Въпреки че вече има син от манекенката Диляна Попова, Блатечки не крие, че именно дъщеря му е неговата голяма слабост. "Винаги ще изпитвам любов само към една жена - дъщеря ми." Това признание направи наскоро Блатечки. "Няма нищо общо между любовта към дъщерята и любовта към сина", лаконичен бе актьорът и сподели, че почти цялото му свободно време е посветено именно на щерка му.

Въпреки че Асен се залюби с една от най-красивите българки и вече живее в общ дом с Диляна Попова, той се опитва нищо да не липсва на дъщеря му. Асен сам подчертал пред майка й Катерина, че ще плаща не само солидна издръжка, но ще поеме всички разходи за дъщеря им. Точно това е и една от причините напоследък Блатечки да работи непрекъснато. Той се заканил нищо да не липсва на наследничката му. Асен почти не спи, изкарва пари, за да издържа и двете си деца, опитва се и да помага на Диляна в отглеждането на сина им Борил.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !