Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Цветелина Грахич - бременна от ром

отпечатай новината

24.10.2014 12:58 | Видян 2734 пъти

Цветелина Грахич - бременна от ром

В най-скоро време екипът на "Шоуто на Слави" ще си има нов малък член , след като преди седмици беквокалистът Борис Солтарийски стана татко. От свои сигурни източници "Всеки ден" узна , че колежката му по микрофон - Цветелина Грахич, се кани да стане мама.

Беквокалистката на "Ку-Ку Бенд" Цветелина Грахич разбрала, че е бременна съвсем скоро.. 23-годишната босненка научила новината едва преди седмица и според изчисленията на лекарите, тя трябва да влезе във втория месец на бременността си в края на октомври.

Радостта от благата вест обаче била помрачена от постоянното гадене и виене на свят. На Грахич непрекъснато й се повръщало и тичала до тоалетната. Именно така и колегите й разбрали, че тя се гласи да става майка.

По време на репетиции Грахич излизала на вън да си поеме въздух, защото й прилошавало от прожекторите.

Таткото на бебето е ромският изпълнител Кристиан Шаламанов, с когото Цветелина поддържа интимни отношения, след като се раздели с колегата си Годжи. Тя заяви публично, че обича Кристиан, независимо от цвета на кожата му и иска да остарее с него.

Тъй като в "Шоуто на Слави" има железни договори, не се знае как ще реагира Слави, когато разбере, че една от бековокалистките му иска да излезе в майчинство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !