Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Вулева отказала 3 пъти брак на Недик

отпечатай новината

21.10.2014 09:49 | Видян 2246 пъти

Вулева отказала 3 пъти брак на Недик

Устатата Албена Вулева не се шегува, когато казва, че не иска брак и деца, научи „Всеки ден". Телевизионната водеща не само че никога не си се е представяла със заветната бяла рокля и пред олтара, ами взела и че отказала цели 3 предложения за женитба от страна на екс възлюбения си фитнес маниак Недик.

Категоричният отказ на прехвърлилата 30-те блондинка да се обвърже сериозно и да свие семейно гнездо отблъснали иначе влюбения спортист, който признава, че още таи чувства към бившата водеща на телевизионния таблоид „Сигнално жълто". „Винаги съм й се възхищавал, като човек и професионалист тя няма равна. Признавам обаче, че може би аз я обичах повече, отколкото тя мен. По друг начин не мога да си обясня защо не пожела да станем семейство. Аз опитах всичко, но явно не сме си подхождали, за това сложих край на отношенията ни", споделя нараненият Недик.

Злите езици пък шушукат, че мускулестият мъжага надали би имал толкова либерално отношение към някогашната си изгора, ако е знаел, че Вулева му е изневерявала със сегашната си приятелка - защитничката на гей правата Светослава Петкова. Връзката между двете била от близо година. „Защо не я попита как така само седмица след като го заряза, вече беше в прегръдките на новата си изгора. Истината е, че през последните месеци редовно ги засичахме заедно", издават запознати. Приятели на Светла пък признават, че двете блондинки са били абсолютно неразделни, преди Албена да влезе във „ВИП Брадър" и дори може да се каже, че все едно живеят заедно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !