Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Робърт Патисън с ново гадже

отпечатай новината

20.10.2014 15:49 | Видян 1977 пъти

Робърт Патисън с ново гадже

Най-скъпоплатеният ерген на Холивуд се носи на крилете на любовта с ново гадже. Актьорът Робърт Патинсън заведе поредното си завоевание - рапърката FKA twigs - на шопинг тур в Париж, където през цялото време не се отдели от нея.

28-годишният британец, който нашумя с участието си в поредицата "Здрач", цъфна преди дни в романтичната френска столица заедно с 26-годишната талантлива певица, танцьор и текстописец, чието истинско име е Талия Барнет. Папараци изловиха двамата в страстен маратон из парижките бутици, който продължи от ранно утро до късно вечерта. Видимо щастлив, Патинсън е нарамил чанти и торби с луксозни дрешки и аксесоари и непрестанно угажда на матовата си приятелка.

Талия е от ямайско-испанско-британски произход, но се ражда в английското графство Глочестър. Като тийнейджър пее в младежки клубове в Лондон, отрано започва и да танцува. Музикалният бранш я забелязва през 2013 г., когато нейни рап изпълнения събират многобройна публика в ЮТюб, а после получава и покани за роли в тв риалити програми. В последните години се изявява под артистичния псевдоним FKA twigs.

Преди воаяжа в Париж Патинсън сподели в интервю за списание "Пийпъл", че се радва, че вече има "нормална" връзка. Негов близък обяснява, че не го е виждал отдавна толкова развълнуван заради жена. Преди Талия актьорът, любимец на тийнейджърките, имаше 5-годишна връзка с колежката си Кристен Стюарт, а раздялата им дълго време бе клюка номер едно в Холивуд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !