Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Благо: Към Биляна нямах сериозни намерения, обичах Лияна

отпечатай новината

20.10.2014 14:29 | Видян 2283 пъти

Благо: Към Биляна нямах сериозни намерения, обичах Лияна

Въпреки че е набожен, Благой Георгиев трудно допуска да не се отдаде на изкушенията. Признава си, че грешките в брака му с Христина Витанова са повече негови и именно те са предизвикали желанието на гимнастичката да сложи край.

И той, и Хриси били с трудни характери. Съжалява, че я е наранил и е сигурен, че с младостта и красотата си тя ще успее да си намери някой по-добър от нея. Говори за нея само положителни неща и дори я описа като отговорен родител.

Най-голямата мъка му е, че е с децата си прекалено малко време, заради ангажиментите си с футболния му тим в Русия.
 
За новата му тръпка - Куини-Алис, не сподели нищо, тъй като интервюто му за „Папараци“ е взето преди да се заформят любовни отношения между тях, пише hotarena.net.
 
За Биляна Евгениева заяви, че не е имал сериозни намерения към нея. Твърди, че не са се срещали повече от пет пъти. Подразбра се, че целта му е била да я има за нощ, две, но той запази честта на любовницата си.

Познава се с бившия й годеник Христо Сираков и поясни, че идеята му не е била да го уязви по някакъв начин.
 
Докато Биби му е била за забавление, Георгиев за пръв път съобщи, че към Лияна, заради която остави бременната с първото им дете – Христина, е изпитвал любов. „Все пак бяхме заедно 7 месеца, нормално е да съм бил влюбен“, категоричен е футболистът.
 
Но и това е трябвало да се случи, за да оцени Витанова и отново да успеят да дадат шанс на брака си.
 
Благо съжалява за тъгата, която тя и семейството му са понесли около неговите грешки. Не отрече, че гимнастичката е решила да сложи край на отношенията им като двойка, тъй като търпението й се е изчерпало, а разочарованията й са се натрупали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !